Malicious Patriarchy

Get Busy With The Leshuguenin.

Bokföring och Redovisning i Göteborg

Det finns så mycket som man ska hålla koll på när det kommer till ekonomi och ännu mer om det är så att man har ett eget företag som man måste ha koll på. Det är något som inte är min starka sida så om det skulle vara mitt fall så skulle jag behöva att anställa någon som kan göra det jobbet åt mig till exempel Revisionssbyrå John Wesley så att dom skulle kunna göra jobbet åt mig.
Ja det är underbart när det är andra som kan göra det och som gör att det blir bra och så slipper man att tänka på det själv.

Bra att delegera

Ja det är bra om man kan delegera så att man slipper att känna sig så stressad över saker som man inte kan så bra. Ja då är det så mycket bättre att låta dom som kan det göra det och så blir man nöjd och glad. Ja det är bra att satsa på det som man kan och låta andra göra saker som man känner att man inte kan så bra kan andra få göra. Det tycker jag är bra speciellt när det kommer till ekonomi för det är så viktigt att det blir rätt för annars så kan det bli väldigt fel och det vill man ju inte. Så det är verkligen bra att man tar tag i det och låter det bli så bra som möjligt och i många fall så är det verkligen bra att låta andra ta tag i det så att man slipper att hålla på med det själv. 
Ja man vill ju att det ska vara så bra som möjligt och om man då har ett företag att det ska gå så bra som möjligt och att det är något som man kan satsa på. Då är det bra att ta hjälp.